Tänään tavoistani poiketen en esittele virkkaustuotostani, joka saakin odottaa huomista. Ihan sen takia, että näin illalla en saa huonon valaistuksen takia kännykamerallani kunnon kuvia. Mulla on ihan himmee koti!
Kodista puheen ollen, voisin esitellä teille apulaissiivoojani. Miä kun olen kova virkkaamaan meidän makkarissa, niin langat tuottaa ihan uskomattoman määrän pölyä, joka kerääntyy yöllä kuorsatessa sängyn alle piiloon. Siellä ne pölypallerot sitten luulee olevansa turvassa (yleensä aika hyvin ovatkin ;)), kunnes kaivan esille RoboMopin (miähän oon kun joku pahainen myyntiedeustaja;))!

RoboMop on ihan lelu-ufon näköinen pölynkerääjävaeltaja, jonka pohjaan kiinnitetään puhdistusliina, laitetaan lautanen lattialle, ladattava epäkesko-pallo keskelle,

438704.jpg438705.jpg

säädetään palloon haluttu siivousaika ja aletaan virkkaamaan. Siellä se sitten lattialla pikkurobotti mennä viuhtoo ja saalistaa pölypallot ja mikropölyn puhdistusliinaan ihan tehokkaasti.
Ohhoh, kuka kumma on tuonut meidän makkariin noin paljon pölyä? Se ei voi olla mun tuottamaa pölyä, koska miä en oo virkannu mitään harmaata ;)

438707.jpg438708.jpg