Pääsin tänään hiplailemaan Mamboa ja Kuuraa :). Ihan kivoja tuttavuuksia. Mambo ja Kuura ovat semmoisia vähän tuhdimpia tyyppejä Novitalta :).
Mambo oli halvempaa, 4,95 kerä, joten sitä otin vähän mukaani. Harmaa on ilmeisestikin aikas in tässä tulevana syksynä ja talvena, joten semmoista sitten otin ja vaaleansinistä kaveriksi. Kaitpa noista nyt edes jotkut lapaset saa tehtyä.

Mambo-kerässä on 100 g ja 100 m lankaa, konepesu sallittu hienopesuohjelmalla (40 °), koostumus 70 % villaa ja 30 % akryyliä.

705605.jpg

Muutenkin arki on ollut mulle aika harmaata. Seiskaveikasta aloitin eilen tekemään talvilaukkua. Siis aatelkaa nyt; talvella tekis mieli virkata kesälankoja ja kesällä talvilankoja! Mulla on nyt jotenkin humpsahtanut ihan sekaisin nää vuodenaika-jutut. Onko kellään samaa ongelmaa?

705637.jpg

Käytin tässä ihan samaa silmukkakuviota kuin aikaisemmin virkkaamassani vaaleanpunaisessa Palma-kesäkassissa.
Ai että, nyt muuten alkoi yht'äkkiä väsyttämään ihan kauheesti, kesken kirjoittelun. On ollut niin kiirus päivä, että Lupsus-lammaskin vielä odottaa tuossa reissuun pääsyä. Kyl se mielellään lähtee, koska kun miä kysyin siltä, että "Kuka haluu
Tetran luo?", niin Lupsus vastas että "Mää".
Käyn tänään illemmalle viemässä Lupsuksen meidän postiin, eli Ärrälle, niin huomenna se sitten virallisesti lähtee matkaan, jännittävää ;).